Hirdetés

Csodálatos hír érkezett: megvan a pénz Tompos Kátya kezelésére

Nap Híre portré Nap Híre

A Szegedi Nemzeti Színház jótékonysági rendezvényt szervezett, hogy a rákbeteg Tompos Kátyát segítsék. Az előadás közben aztán váratlanul csodálatos hír érkezett: összegyűlt a pénz a színésznő gyógykezelésére.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Tompos Kátya egy ritka és súlyos daganatos betegséggel küzd, amelyre Magyarországon nincs is gyógymód. A 41 éves színművésznő állapotáról a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán számoltak be elsőként, ugyanis gyűjtést szerveznek a külföldi kezelésre. Nem sokkal később Tompos Kátya Facebook-oldalán megjelent egy új bejegyzés, melyben azt írták, hogy a színésznő egyedül elérte a határait, ezért fordultak a nyilvánossághoz.    

Tompos Kátya sokkoló diagnózisa az egész országot megrázta, sok kollégája sem tudta, hogy mi a helyzet. Most azonban hatalmas összefogásnak lehettünk tanúi, ugyanis Kátya kollégái és barátai jótékonysági rendezvényt szerveztek a Szegedi Nemzeti Színházban, hogy a befolyt összegből a 41 éves színésznő nagyon drága, külföldi gyógykezelése megvalósulhasson. Az eset Máthé Beáta operaénekesnő nyitotta meg, majd Falusi Mariann lépett színpadra. 

Ezután Kalmus Felicián csellóművész a Hej, Vargáné című népdalfeldolgozással dobta fel a hangulatot, ami a közös kedvencük a színésznővel. Őt Poroszlay Kristóf, Szélpál Szilveszter, majd pedig olyan legendás nevek követték a színpadon, mint Für Anikó és Udvaros Dorottya, akik énekeltek és szavaltak is fiatal kolléganőjük gyógyulásáért. A szünet után aztán Kátya filmművészetis osztályának apraja-nagyja is összeállt Peller Anna, Dolhai Attila, Wégner Judit, Szőcs Artur, Zöld Csaba és Szemenyei János személyében - írja az nlc.hu a Story beszámolója nyomán. 

A színésznő nagyon hálás azoknak, akik megvették a jegyet, a jó hír ugyanis még az előadások közepette megérkezett: összegyűlt a pénz a gyógykezelésre.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés