Hirdetés

Tündéri címlapfotón debütált a világ előtt Robert Pattinson kislánya

Nap Híre portré Nap Híre

Robert Pattinson párja, Suki Waterhouse közös kislányukkal pózolt a Vogue címlapján. 

Robert Pattinson és Suki Waterhouse közös kislánya márciusban született meg, de eddig nem mutatták meg a nyilvánosságnak, ám a British Vogue kedvéért kivételt tettek – írja a Femina. Suki Waterhouse büszkén pózolt kislányukkal együtt a Vogue címlapján. A fotózás mellett interjút is adott. Mint kiderült, a kicsi két nappal azután jött a világra, hogy a modellből és színésznőből lett énekesnő befejezte az új albumának felvételét. A Memoir of a Sparklemuffin szeptemberben jelenik meg.

Az interjúban arra is rákérdeztek, hogy tervezett volt-e a gyermek. Az énekesnő/modell így felelt: "Mi tényleg terveztük. Egy nap csak egymásra néztünk, és ezt mondtuk: "Nos, készen állunk erre". Sokkolónak írta le, milyen érzés újdonsült anyának lenni. Bevallotta, arról sem tudott, hogy kétóránként kell etetni eleinte a picit. Robert Pattinsont nagyon jó apának jellemezte.

"Ott volt velem végig, és mint minden apuka, ő is idegeskedett, de ahhoz képest, hogy eléggé szorongó ember, mégis nagyon nyugodt volt. Olyan apa, amilyenre vágytam. Úgy értem, apa és lánya? Ez egy igazi szerelmi történet" – fogalmazott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés