Hirdetés

Még meg sem született, de már tudni lehet, milyen nevet kap Kim Kardashian unokaöccse

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Napokon belül megszületik a Kardashian család legújabb tagja.

Kourtney Kardashian és Travis Baker kisfiuk érkezésére készül. A Blink-182 zenekar dobosa nemrég a One Life One Chance című podcast vendége volt, ahol hatalmas titkot árult el. Még meg sem született a gyermekük, de a zenész ledobta a bombát és az adás során elmondta, hogy a kisfiú a Rocky nevet fogja kapni.

Travis Baker azt is megerősítette, hogy a felesége, Kourtney Kardashian várhatóan november első hetében ad életet az első közös gyermeküknek.

A házaspár júniusban jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják és akkor a zenész kacsintós fejjel kommentált a kép alá, mégpedig azt, hogy "Már tudom a nevét". A pár akkor még nem árulta el, hogy a gyermek milyen nevet kap, egészen eddig. Korábban a Kardashian család tagjai hetekig, olykor hónapokig titkolták a gyermekeik nevét a nyilvánosság elől.

Kourtney-nak egyébként az előző kapcsolatából már három gyereke született, a most 13 éves Mason, a 10 éves Penelope és a 8 éves Reign. Travisnek és az exfeleségének, Shanna Moaklernek két gyermek és egy mostohagyermeke van - írja az E! News.

Mielőtt a házaspár megosztotta volna az örömhírt, hogy gyermeket várnak, korábban sokat beszéltek arról is, hogy milyen megpróbáltatásokon kellett átesniük ahhoz, hogy megfoganjon a baba. Korábban IVF-fel (testen kívüli megtermékenyítés) próbálkoztak, ám sikertelenül, ezután pedig úgy döntött a pár, hogy befejezik a kezeléseket.

Mindennél jobban szeretnénk egy babát, hiszek abban, hogy Isten tartogat számunkra egy gyermeket

- mondta Kourtney még májusban, a The Kardashians című valóságshow egyik részében. "Hiszem, hogy meg fog történni. Az a legfontosabb, hogy boldog legyek és jó szülője legyek a gyermekeimnek" - tette hozzá a sztár.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, szeptemberben komplikációk léptek fel, és Kourtney sürgős magzati műtéten esett át. Szerencsére a gyermeknek nem esett baja, mindketten jól vannak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés