Hirdetés

Sokkoló pillanatok a Sztárban sztár színpadán: kiesett a nézők egyik kedvenc énekese

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy azt korábban a Naphíre is megírta, a múlt héten két versenyző is búcsúzott a Sztárban Sztár műsorától, így a kilencedik évad hatodik élő show-jában, most vasárnap már csak hatan állhattak színpadra. Most minden eddiginél nagyobb volt a tétje a továbbjutásnak, ugyanis az elődöntőbe jutásért küzdöttek a sztárok, azonban egy valakinek most is búcsúznia kellett a műsortól. 

Ráadásul a sztárok most egy új feladatot is kaptak, nem egy, hanem rögtön két produkcióval kellett lenyűgözniük a zsűrit és a közönséget, a második előadás során pedig egy párbajban kellett megmutatniuk, mit tudnak valójában. 

Ám a sztároknak először most is az egyéni produkciójukkal kellett elvarázsolniuk a közönséget. 

Valkusz Milán ezúttal Redfoo bőrébe bújva kezdte meg a show-t, az előadás pedig igazán elnyerte a zsűri tetszését, hiszen 49 ponttal jutalmazták az énekest. Sipos Tomi Barry White-ként lépett színpadra. A produkció annyira jól sikerült, hogy a zsűri a maximális, 50 pontot adta Siposnak.

Schoblocher Barbara a hatodik élő show-ban nagyon nehéz feladatot kapott: Zámbó Jimmyként kellett a színpadra állnia. Bár az énekesnő nagyon izgult az előadás előtt és közben is, a zsűrit sikerült meggyőznie és ő is maximális pontszámmal készülhetett a párbajra. Gubik Petrának sem volt könnyű dolga, neki Beyonce bőrébe kellett bújnia ezúttal. Tóth Andi azonban Gubiknál szigorúbb volt, nem adta meg a 10 pontot az énekesnőnek, így 49 pontot sikerült bezsebelnie a produkcióért. 

A hatodik élő adásban Trap kapitány volt a hangulatfelelős, ugyanis Soltész Rezsőként a Szóljon hangosan az ének című dalt kellett előadnia, ami annyira jól sikerült, hogy még a zsűritagokat is táncra perdítette és mindannyian állva tapsoltak neki a produkció láttán - írja a Blikk. Trap kapitány is a maximum pontos versenyzők közé került az első forduló után. Oláh Ibolya Lady Gaga bőrébe bújt, ám a zsűrinek ez a produkció most nem annyira tetszett, hiszen mindössze 42 pontot kapott csak.

Aztán következett a párbaj. Gubik Petra Schoblocher Barbarával párbajozott, Christina Aguilera szerepében. Oláh Ibolya és Sipos Tomi a Holligans frontemberének a bőrébe bújt. Valkusz Milán és Trap kapitány pedig Scooterként küzdöttek meg egymással.

Ő a Sztárban sztár kiesője

Hivatkozás másolása

A műsor vége felé közeledve lezárult az elsőkörös szavazás, miután Schoblocher Barbara nyugodhatott meg, ugyanis ő lett a napi győztes, így az énekesnő már biztosan ott lesz a jövő heti döntőben is. Az utolsó percekben Gubik Petra, Trap Kapitány és Sipos Tomi került szorult helyzetbe, a zsűri végül Gubikot juttatta tovább, így a két énekes között dőlt el, hogy ki jut tovább a következő adásba. A nézők szavazati alapján pedig Sipos Tominak kellett búcsúznia a Sztárban sztár műsorától.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés