Hirdetés

Dráma a Sztárban sztár színpadán: ez a versenyző búcsúzott a műsortól

Garai Kitti portré Garai Kitti

Vasárnap este a Sztárban sztár kilencedik évadának 3. fordulójában ismét hatalmas műsort csináltak a versenyzők. Már csak tízen bújtak a népszerű sztárok bőrébe, és a műsor végére már csak kilencen maradtak, ugyanis ismét búcsúzott egy énekes.

A show-t Kamarás Iván nyitotta Jim Carrey-ként, majd őt követte Sipos Tamás, aki Korda György bőrébe bújva kápráztatta el a közönséget. Schoblocher Barbara nehéz feladatot kapott ezen a héten, ugyanis Michael Jacksonként állt a színpadra majd Halastyák Fanni következett Lukács Lászlóként. 

Őt követte a sorban Kiss Ernő Zsolt, akinek Kylie Minogue volt a feladata, Valkusz Milán pedig Chuck Berryt hozta a színpadra. Trap kapitány Mick Jagger bőrébe bújt, Gubik Petra pedig mindenkit lenyűgözött Nótár Maryként. 

Oláh Ibolya Bruno Marsot kapta feladatként, míg Judy versenytársa, Oláh Ibolya bőrébe bújva énekelt. 

A zsűrinek ezen a héten Gubik Petra előadása tetszett a legjobban, akinek az előadása a nézők tetszését is elnyerte, így ő juthatott tovább az első körös szavazás végén. Kamarás Iván megúszta a veszélyzónát, a színpadon maradt Kiss Ernő Zsolt, Halastyák Fanni és Trap kapitány. A zsűri utóbbit mentette meg, végül Halastyák Fanni, azaz Nemazalány búcsúzott a műsortól - írja az Origo.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés