Hirdetés

Judy életveszélyes mutatványa ledöbbentette Sztárban Sztár zsűrijét

Garai Kitti portré Garai Kitti

Judy Pink Sober című dalával lépett színpadra a Sztárban Sztár színpadára. Az éneneskőnek ez nem kis feladat volt, hiszen amellett, hogy utánoznia kellett a világsztár, meg kellett küzdenie a tériszonyával is, ugyanis a levegőben egyensúlyozva kellett énekelnie.

Az életveszélyes mutatvány ledöbbentette a zsűrit, Marics Peti a show elején még aggódott is az énekesnőért, mert nem látta, hogy oda van-e erősítve. "Nem tudom, hogy hányan vállalták volna be ezt a nézőtérről, vagy akár a szereplők közül" - mondta az énekes, akit lenyűgözött Judy előadása. 

Lékai-Kiss Ramóna elmondta, ő maga is tériszonyatos, ezért tudja, milyen borzalmas tud lenni, mikor a magasba kell lenni. "Annyira izgultam, egyrészt hogy ne szédülj el, ne ájulj el a magasságtól, és mindeközben te énekeltél" - méltatta Judy produkcióját a műsorvezető. 

A zsűrit egyébként lenyűgözte, amit láttak Judytól, aki végül majdnem a maximális pontszámot kapta, ám Tóth Andi szigorú volt, ő nem adott 10 pontot. Így öszesen 49 pontot kapott az énekesnő.

Drámai pillanatok a műsor végén, ismét búcsúzott egy versenyző

Hivatkozás másolása

A második körös szavazás után a zsűri pontszámait összegezték a nézői szavazatokkal, és Tarján Zsófi, Kamarás Iván és Schoblocher Barbara maradtak a színpadon, Schoblocher Barbarát azonban a zsűri megmentette a kieséstől.

Az adás végén a kieső helyen így Tarján Zsófi és Kamarás Iván állt, végül az énekesnő kapott kevesebb szavazatott, így neki kellett elbúcsúznia a Sztárban Sztártól.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés