Hirdetés

Hihetetlen dologra vette rá a férje Szöllősi Györgyit - túl vannak az első szakaszon is

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nagy fejszébe vágta a fejszéjét az ATV Egyenes Beszéd című műsorának műsorvezetője, a döntése pedig a családja életére is hatással lesz éveken át. Igaz, már a férje életét is megváltoztatta korábban.

1170 kilométer - ennyi vár az ATV műsorvezetőjének családjára, és mindezt gyalogosan kell megtenniük. Szöllősi Györgyi néhány napja a közösségi oldalán közölte: nekivágnak a Kéktúrának - azóta pedig már az első etapon túl is vannak. A Naphire.hu-nak a műsorvezető azt is elárulta, a gyerekkora meghatározó volt ilyen tekintetben. “Vidéki vagyok, gyerekkorom óta nagyon sokat jöttünk mentünk apukámmal, nagypapámmal - nekiindultunk az erdőnek és valahol kikötöttünk. Imádom az erdőt és a férjemmel is sikerült megszerettetni” - kezdte a vallomását, majd azt is elárulta, férje, Ákos életére is hatással lett ez.

“Ő pesti és szerintem életében először velem túrázott. Viszont annyira megszerette, hogy azóta ez a második hobbija is. Időközben végzett gombaszakértő lett, az ELTE-n végzett alap- és felső fokú iskolát is. Hétvégente nálunk mindig rengetegen vannak, akik hozzák a gombákat vizsgáltatni” - mesélte Szöllősi Györgyi. A Kéktúrát a nyugdíjas éveik alatt akarták teljesíteni, ha több idejük lesz, de a jelek szerint Ákos nem szeretett volna tovább várni. “Aztán a férjem most azt mondta, az még olyan messze van, lehet, hogy most kellene nekivágni” - így a műsorvezető, aki már azt is tudja, hogyan néz majd ez ki a gyakorlatban. Az úton ugyanis két lányuk, Jázmin és Kamilla is elkíséri őket.

“Az a cél, hogy egy hónapban egy hétvégét ennek szenteljünk, ez alatt egy szakaszt bőven tudunk is teljesíteni. Ha szombat-vasárnap megyünk két napot, akkor egy 50 km-t simán meg tudunk csinálni. A lányok is hozzá vannak már edződve” - mosolygott Györgyi, aki a családjával rengeteget túrázik. Ákos viszont ragaszkodik ahhoz, hogy az elejétől, Írottkőtől sorban haladjanak majd a szakaszokkal, és úgy pecsételjék tele a Kéktúra kis könyvüket az ellenőrző-pontokon. “Most Tömördnél tartunk, odáig jutottunk el. A pünkösdi hétvégén megyünk a következőre” - mondta a műsorvezető, aki szombaton Gajdos Tamás oldalán  III. Károly királlyá koronázását közvetíti majd élőben az ATV képernyőjén. A túra így a héten elmarad.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés