Hirdetés

Kiderült a titok: ezzel a nővel van együtt Szoboszlai Dominik

Nap Híre portré Nap Híre

Egyre több pletyka kering arról, hogy Szoboszlai Dominiknak ismét van párja, méghozzá nem is akárki.

Bár a focista nagyon óvja a magánéletét, de a rajongókat nagyon érdekli, kivel lehet együtt. Nemrégiben még Tóth Andival is összeboronálták, ám most úgy tűnik, hogy ez a párosítás nem fog megvalósulni, ugyanis egyre több pletyka kering arról, hogy Dominik szíve újra foglalt - írja a Femina.

A portál kiszúrta, hogy a Redditen egy felhasználó - aki azt állítja, személyes ismeretség köti Szoboszlaihoz – leírta, a focista visszament korábbi kedveséhez. A kommentelő azt írja, a Gécsek család jó barátja, és állította, hogy a két fiatal megint együtt van.

Nos, egyelőre semmi biztosat nem tudni, azonban a két fiatal kikövette egymást a közösségi oldalakon a szakítás után, és ez eddig mostanáig nem változott.

Mint azt a naphire.hu is megírta, tavaly szeptemberben derült ki, hogy Szoboszlai Dominik szakított barátnőjével, Gécsek Fannival. A futballista menedzsere, Esterházy Mátyás akkor azt nyilatkozta, hogy Dominik magánélete eddig sem volt kirakatban, és ezután sem lesz. "Fannival teljes békében úgy döntöttek, hogy különválnak" - mondta Esterházy.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés