Hirdetés

Szívszorító szavakkal mesélt Kóbor Jánosról a felesége

 portré

"Amikor a férjem elment, úgy éreztem, hogy soha nem fogok tudni erről beszélni, nem hittem, hogy ez valaha is változna. Múlt hét pénteken végső búcsút vettünk tőle. A hamvait egy varázslatos pillanatban Balatonaligánál, a tó közepén engedtük el. Ő volt a mindenünk, aki pótolhatatlan. A hiánya irtózatos sebet hagyott maga után a szívünkben, lelkünkben" - nyilatkozta az Omega együttes énekese, Deme Zsuzsa a Story magazinnak.

Hozzátette: ". Köszönöm, azt a közel 18 gyönyörű évet, amit együtt tölthettem ezzel a csodálatos emberrel. Hálás vagyok, hogy én ott lehettem, és foghattam a kezét, amikor elment. Életútjában és munkásságában is közelebb került a szakrálissághoz. Nagyon fontosnak tartotta, hogy Isten előtt is megpecsételjük a szerelmünket."

"Ezt az utat akartam folytatni azzal, hogy az egyik végső nyughelye a Szent István - Bazilika lett. Szerintem Kóbor Jánosnak méltó helye van a Bazilika altemplomában, a Nemzet Nagyjai között. Szinte hallom, ahogy azt mondja, hogy jó kis csapatban vagyok."

Deme Zsuzsa arról is beszélt, mennyire, hálás azért, hogy ott lehetett férjével az utolsó pillanatokban is. Nagyon ritkán adatik meg, hogy a szeretteink mellett lehetünk az utolsó percekben. Köszönetet mondott az orvosoknak, az ápolóknak és a rajongóknak azért, amit férjéért tettek az utolsó hetekben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés