Hirdetés

Jó hírek érkeztek Szentesi Éváról: "a CT nem mutat daganatot"

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Szentesi Éva harmadjára küzd meg a rákkal. Az írónál májusban találtak újra daganatot. Azóta már átesett egy nagyobb műtéten, néhány héttel ezelőtt pedig a kezelést is megkezdte. Nemrég pedig jó híreket kapott az orvosától.

A 24.hu szúrta ki, hogy Szentesi a hétvégén a blogján számolt be arról, hogy a legfrissebb eredmények azt mutatják, hogy nincs daganata.

"Reggel a Professzor hív, a komoly és okos hangját vidámnak hallom (de ő úgy vidám, hogy egy pillanatra sem zökken ki az okosból és komolyból.) Azt mondja, a CT nem mutat daganatot. Örülök, és kételkedem. A terápia hatása alatt állok, nem vagyok jól, és ha ebben az állapotban kapok olyan híreket, aminek örülni kell, akkor kétkedő leszek, visszakérdezek, hogy Mit jelent ez pontosan Professzor?! Ez a legjobb hír, ennél jobbat nem tudok. Na, most örüljön kicsit"

- fogalmazott az írónő és hozzátette, hogy bár az eredmény negatív, attól még lehetnek tumoros sejtjei, amiket "el kell végleg altatni", így a kezelések továbbra is folytatódnak.

A posztjában Szentesi azt is leírta, hogy örül a jó hírnek, de igyekszik nem elbízni magát, és továbbra is óvatos marad, vigyáz magára. Nem gondolja, hogy ezzel vége a kihívásnak, mert tudja, hosszú út áll még előtte.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés