Hirdetés

Egyre durvább hírek érkeznek Noszály Sándorról: a barátai és a követői is nagyon aggódnak érte

Nap Híre portré Nap Híre

Noszály Sándor furcsa ámokfutásba kezdett közösségi oldalain, rengetegen aggódnak mentális és fizikai egészségéért.

Noszály Sándor aggasztó videókat közölt magáról Instagramon, ami miatt már a követői és barátai is nagyon aggódnak a teniszezőért. Noszály Sándor a 2003-as Nagy Ő után 21 évvel, idén visszatért a képernyőre, a Sztárboxban mérette meg magát. Múlt heti meccse nagy port kavart, ahol kevesebb mint egy perc alatt, hatalmas rohammal kiütötte Pulai Imrét. Az egykori olimpikont a mérkőzés után a Redditen sokan azzal vádolták, valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állhatott, ezért volt képes ilyen teljesítményre és ezért tűnhetett annyira zavartnak. Volt, aki eltiltását követelte – emlékeztet a Femina

Már épp elült volna a felhajtás körülötte, amikor Noszály Sándor furcsa, aggasztó videókat tett közzé Instagram-oldalán, melyek szintén pillanatok alatt a Redditen kötöttek ki, és kommentelők tömegei egy emberként kezdtek aggódni érte. A felvételeken a teniszező összefüggéstelenül beszél spiritualitásról, kvantumfizikáról és más, kontextus nélkül teljesen zavaros témákról, miközben az utcán csatangol mezítláb éjszaka, vagy éppen egy üzletben kóvályog.

Többek között megosztott egy fotót sebes lábáról is, amin megjelölte Orbán Viktort, Tóth Gabit és más hírességeket, ez is nagy kommentcunamit generált, megindultak a találgatások, vajon mi történhet vele.

Ezeket látva többen ismét a drogokat kezdték emlegetni, míg mások valamiféle mentális problémát véltek felfedezni nála. Mindez csak tetőzött azzal, hogy a jelenleg Amerikában tartózkodó olimpikont Los Angelesben le is tartóztatták. Az instás ámokfutást látva Noszály Sándorért már barátai is aggódnak, egy teniszezőtársa nyilvános posztban hívta fel a figyelmet arra, hogy segítségre lenne szüksége, ennek pedig nincs más módja, mint az összefogás.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés