Hirdetés

Demi Moore sokkoló vallomása: így van most a szörnyű betegséggel küzdő Bruce Willis

Nap Híre portré Nap Híre

A súlyos betegséggel küzdő Bruce Willist ma már csak ritkán lehet lencsevégre kapni, és csak elvétve derül ki újabb információ a hogylétéről. A demencia egy ritka típusában szenvedő színészről most volt felesége mesélt.

Október 13-án, vasárnap a Hamptons Nemzetközi Filmfesztiválon széles körű élő beszélgetés során interjúvolták meg Demi Mooret. A 61 éves színésznő elmondta, hogy 69 éves volt férje "stabil állapotban van". "Már beszéltem róla a korábban is. A betegség az betegség. Mindenkinek teljesen fel kell ismernie és el kell fogadnia, hogy ez pontosan mit is jelent. Jelenleg azonban az állapota stabil" - mondta Moore a fesztivál közönségének a Blikk szerint. 

"Én mindig arra bátorítom őket, hogy ott találkozzunk velük, nem számít éppen, mi történik. Ha ragaszkodsz ahhoz, ami volt, akkor szerintem veszítettél" – tette hozzá a Die Hard sztárjáról – "De ha találkozol velük, bármi van, annak van egy szépsége, egy kedvessége."

Moore azt is elárulta, hogy két napja éppen Bruce-t látogatta meg unokájával, Rumer lánya kisgyermekével, Louettával. "Azt gondolom, hogy jó, ha megoszthatjuk, amink van, tart, ameddig tart" – mesélte a volt férjével töltött időről.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés