Hirdetés

Noszály Sándor összeomlása: megszólalt az RTL is

Nap Híre portré Nap Híre

Sokak szerint az egykori sportolónak sürgős segítségre lenne szüksége.

A közösségi oldalán megjelent posztok alapján sokan azt valószínűsítik, hogy Noszály Sándor korábbi teniszező állapota "kezd aggasztóvá válni". Az egykori sportoló az RTL Sztárbox műsorában is szerepel, ezért került nemrég ismét reflektorfénybe. A csatorna pedig most kénytelen volt megszólalni a vele kapcsolatos cikkek miatt.

A sportoló az elmúlt egy hétben olyan videókat tett közzé, amelyekben összefüggéstelen mondatokban beszél összefüggéstelen dolgokról, például a Jedikről és arról, hogy a dalai láma benne reinkarnálódott, illetve, hogy a depresszióra nem szabad gyógyszert szedni. Később törli ezeket a videókat, majd újakat tesz közzé - írja a Blikk.

Egy hete Amerikában tartózkodik, ahol a barátai múlt pénteken kihívták rá a rendőrséget - ezt később ő maga is beismerte.

Pulai Imre, olimpiai bajnok kenüs, aki az ellenfele volt a Sztárbox korábbi adásában, azt mondta Noszályról, hogy azonnal segítséget kellene kérnie a megfelelő emberekről. Noszály a meccsük után úgy nyilatkozott, hogy Pulai az ő "rezgései áldozata lett”.

Megszólalt az RTL

Hivatkozás másolása

"Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően, vagy éppen nem egyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit"

- jelentette ki a csatorna egy közleményben. Noszály Sándornak november 3-án lenne jelenése a Sztárbox döntőjében.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés