Hirdetés

Durva botrány a vörös szőnyegen: kamerák előtt ugrott egymás torkának Salma Hayek és Nicole Kidman

Nap Híre portré Nap Híre

Nicole Kidman és Salma Hayek a párizsi divathéten fújtak egymásra. A világsztárok a Balenciaga show közepén húzták a szájukat a másikra, hatalmas jelenetet rendezve a nyilvánosság előtt, az esetről pedig természetesen videó is készült. 

Az 57 éves Nicole Kidman és az 58 éves Salma Hayek a Katy Perryvel álltak a fotósok gyűrűjében a párizsi divathét Balenciaga bemutatóján, amikor heves veszekedésre került sor, feltehetően azért, mert Hayek megérintette a szőke színésznőt, amikor arra kérték őket, hogy pózoljanak együtt – írja a Blikk.

Az eset két héttel ezelőtt történt, amikor a francia fővárost ellepték a szupersztárok. Nemrégiben azonban napvilágot látott egy videó a Tik-Tok felületén, a két nő cicharca futótűzként terjed az interneten.

Salma Hayek – akinek divatmogul férje, François-Henri Pinault a Balenciaga tulajdonosa – úgy tűnt, hogy megpróbálta rávenni a márka nagykövetét, Nicole Kidmant, hogy forduljon a kamerák felé, így a színésznő derekára tette a kezét, azonban Kidman látványosan elhúzta a kezét. Egy szemtanú azt állította, hogy Nicole határozottan azt mondta Salmának: "Ne érj hozzám".

Miután Kidman ellökte Hayek kezét, hátat fordított neki, majd ismét Hayek felé fordult, és gesztikulált neki. Kidman ezután dobott egy búcsúcsókot Perrynek, majd elsétált, miközben úgy tűnt, hogy még néhány fojtott szót vált Hayekkel – írja a lap. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés