Hirdetés

Szandi három napig kómában volt: rettenetes baleset érte

Garai Kitti portré Garai Kitti

Lovasbalesetet szenvedett az énekesnő. 

Szandi régen imádott lovagolni, 25 évvel ezelőtt azonban egy szörnyű baleset érte: az énekesnő egy ijedős csikóval indult terepre gyakorolni, azonban a ló visszafelé ledobta magáról. A többieknek akkor tűnt fel, hogy baj lehet, mikor a ló egyedül érkezett meg az istállóba. Szandit azonnal keresni kezdték, és fél óra múlva, a földön fekve találtak rá. Ekkor már a mentők is a helyszínen voltak, és egyből kórházba szállították, ahol kiderült, súlyos agyi sérülései voltak a baleset következtében - írja az Origo

Az énekesnő a baleset után egy évig nem ült lóra, ám az agyi bevérzések teljes felszívódása után visszatért imádott hobbijához, azonban a korábbi, magabiztos lazaság eltűnt, helyét a félelem váltotta fel. 

"Régebben évekig a galoppon lovagoltam mint amatőr zsoké. Aztán egy baleset után három napig kómában voltam és utána már semmi nem volt olyan mint azelőtt. Pár évente próbáltam újra lóra ülni de már bennem volt a félelem. Az elmúlt időszakban újra elkezdtem lovagolni, szavakba se tudom önteni, milyen csodálatos érzés! Hogy mindez miért történt, hamarosan kiderül…" - írta az énekesnő az Instagram-oldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés