Hirdetés

Mi a fene történik Szabolcsban? Egy hét alatt három polgármesteri hivatalba törtek be

Nap Híre portré Nap Híre

Egy hét leforgása alatt három megyebeli falu polgármesteri hivatalába is betörtek Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. Úgy tudni, valamennyi település a fideszes Simon Miklós országgyűlési képviselő választókörzetéhez tartozik.

A 24.hu arról számolt be, hogy az önkormányzat dolgozói fedezték fel a betörést Geszteréd polgármesteri hivatalában, amikor a közigazgatási szünet és a hosszú hétvége után először munkába álltak szerdán. Ám az előző hétvégén Nyírbogáton is történt hasonló eset – írja a Blikk.

Közben pedig kiderült, hogy Terem községben szintén az államalapítás ünnepének hétvégéjén törtek be a polgármesteri hivatalba. Erről Csák István fideszes polgármester a helyi Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (IKSZT) Facebook-oldalán számolt be. A rendőrök nyomoznak az ügyben, közben pedig az ügyfélfogadás szünetel az épületben – tette hozzá.

Geszteréden az elmúlt két ciklusban a fideszes Szabó József volt a polgármester, ám az idei júniusi választáson alulmaradt, így októbertől a független Urbin Zoltán lesz a község vezetője. Geszteréd a fideszes Simon Miklós országgyűlési képviselő választókörzetéhez tartozik, akárcsak a betörők által szintén meglátogatott Terem és Nyírbogát. Érdekesség, hogy az utóbbi településen Simon felesége, Rizsák Ildikó a község vezetője.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés