Hirdetés

Drámai hír érkezett: súlyosan megsérült Szabó Zsófi

Garai Kitti portré Garai Kitti

A műsorvezető másfél hónapig titkolta, hogy mi történt vele: még sportolni sem tudott, olyan súlyos balesetet szenvedett.

Köztudott, hogy Szabó Zsófi nagyon figyel a testmozgásra, az elmúlt évben a futás az élete fontos részévé vált, azonban az utóbbi időben nem tudta űzni ezt a tevékenységet. Mint kiderült, ennek az oka az, hogy súlyosan megsérült. A közösségi oldalára posztolt legfrissebb posztjában most azt is elárulta, mi történt vele. 

"Hat héttel a bokaszalag szakadásom után az első futásom végre" - írta a csinos műsorvezető, hozzátéve, hogy a közösségi médiában a csend nem felszínességet jelent, hanem hogy nincs közléskényszere - szúrta ki a Blikk.

Mint azt a Naphíre is megírta, Szabó Zsófi a kisfiát sem mutogatja a közösségi médiában, ugyanis úgy véli, a social médiának van egy árnyoldala is. "Én ezt az évek során többszörösen megtanultam. Mivel a fiam a legdrágább kincsem, és nem csak ébren, de álmomban is őt féltem, érte aggódom és minden pillanatban az ő érdekeit nézem, így pár évvel ezelőtt hoztunk egy döntést az apukájával" - fogalmazott korábban a műsorvezető, hozzátéve, hogy a nagyvilág csak akkor láthatja a fiát, ha ő kéri tőle, hogy megmutassa az oldalán

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés