Hirdetés

Horrorba fordult a Trónok Harca színésznőjének szakítása – egyre durvább, ami történik

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Alig négy évvel ezelőtt mondták ki egymásnak a boldogító igent, nemrég derült ki: szakítottak Sőt, most úgy tűnik, kemény háború kezdődik köztük.

Egyre súlyosabb Sophie Turner és Joe Jonas szakításának https://naphire.hu/cikk/joe-jonas-valas-reszletek-sophie-turner ügye. 

Alig néhány hete vált ismertté, hogy a Sophie Turner és Joe Jonas szakítottak, a közös gyermekeik azóta is az énekessel élnek. A Trónok harca színésznője ugyanis a munkájával volt elfoglalva. Ám most úgy tűnik, a 27 éves Sophie nem szeretné ezt az állapotot állandósítani, - a brit DailyMail híre szerint beperelte az exét. A lap beszámolója szerint a színésznő "a jogtalanul elvett vagy jogtalanul visszatartott gyerekek azonnali visszaadását követeli". A vádiratban a színésznő azt állítja: a jogsértés szeptember 20-án kezdődött.

Egyelőre hivatalos magyarázat a sztárpár szakítására sincs, így egyelőre csak találgatások láttak padvilágot, miért romolhatott meg ilyen hirtelen a kapcsolatuk. Nemrég a pár közeli ismerősei arról beszéltek név nélkül az Ok! Magazinnak, hogy a “becsületesség hiánya” okozta a vesztüket. "Túl sok titok és hazugság volt. (…) Rájöttek, hogy ez nem működhet" - fogalmaztak a lap forrásai.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés