Hirdetés

Sokkoló részletek Joe Jonas válásáról, mi lehet a háttérben?

Nap Híre portré Nap Híre

Joe Jonas énekes és Sophie Turner színésznő közös közleményben tudatták, hogy négy év házasság után "békében" elválnak.

A Jonas Brothers 34 éves énekese kedden nyújtotta be a házasságuk végét a floridai Miami-Dade megyei bíróságon.

Az interneten közzétett közös nyilatkozatban a pár azt írták: "Négy csodálatos házassági év után kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy barátságban véget vetünk a házasságunknak. Sok spekuláció létezik arról, hogy miért, de valóban ez egy közös döntés".

Jonas és Turner hozzátette: azt remélik, hogy mindenki tiszteletben tartja a magánszférájukat.

Az AP hírügynökség által megszerzett papírok szerint a válási beadványban az áll, hogy "a felek közötti házasság helyrehozhatatlanul megromlott". Jonas azonban továbbra is a jegygyűrűjét viselő képeket posztolt a közösségi média fiókjain.

A Jonas Brothers jelenleg turnézik, és vasárnap a texasi Austinban adtak koncertet. A koncertet követően Jonas az Instagramon posztolt egy képet magáról, amelyen jól láthatóan a gyűrűje volt látható.

Turner és Jonas 2019. május 1-jén, Las Vegasban kötöttek házasságot egy titkos ceremónia keretében, majd egy hónappal később tartottak egy második ceremóniát a dél-franciaországi Chateau de Tourreau-ban, családjuk és barátaik körében.

Jonas a válási dokumentumok szerint a lányok közös felügyeletét kéri. A párnak volt egy házassági szerződése, amelyet Jonas a beadvány szerint várhatóan érvényre juttat.

A pár 2016 végén kezdett randizni, és 2017 októberében jelentették be eljegyzésüket.

Az angliai Northamptonból származó Turner legismertebb szerepe Sansa Stark a Trónok harcában. Szólóelőadóként Jonas olyan kislemezeket adott ki, mint a Just In Love és a This is Me, ami egy duett Demi Lovatóval. A legismertebb dalai azonban testvéreivel, Nick és Kevin Jonasszal készültek. A Jonas Brothersről Disney Channel-sorozat is készült. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés