Hirdetés

Sokkot kapott Radics Gigi: koncert közben rabolták ki

Garai Kitti portré Garai Kitti

Radics Gigi az Instagram-oldalán mesélte el, hogy nemrégiben kirabolták őt és a zenekarát az egyik koncertjükön. Az énekesnő sokkot kapott, hiszen nemcsak több milliós tárgyakat vittek el tőle, hanem a féltve őrzött képeit is a kislányáról. 

"Az egyik hétvégi koncertemen kiraboltak minket, a zenekaromat és engem is, milliós értékben vittek el tőlünk dolgokat, többek között a telefonomat is, ami tele volt a kislányom féltve őrzött fotóival a kezdetektől, nagyon szomorú vagyok. Szörnyen romlott világban élünk, elhatalmasodott néhány embertársunkon a gyűlölet, a hatalomvágy, vagy csak valamilyen függőség, ami beárnyékolja életük hátralévő részét" - mesélte az énekesnő, akit sokkot kapott, amikor meglátta, hogy eltűntek a dolgaik.

"Rájöttem, hogy eddig túl jóhiszeműen ítéltem meg az embertársaimat, mindig próbáltam a szépet és a jót meglátni még azokban is, akik esetleg arrogánsan viselkedtek velem. Szerettem volna átadni ezt a kicsit naiv világszemléletet a kislányomnak is, de ezek után nem tudom, jót teszek-e ezzel a jövőjét tekintve” – írta az énekesnő, hozzátéve, hogy túl fogja tenni magát a történteken, de szerette volna elmondani, mit érez most. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés