Hirdetés

Snoop Dogg 7 éve még Trump lelövéséről beszélt, most „szeretetet és tiszteletet” érez a volt elnök iránt

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

A legendás rapper 180 fokkal megváltoztatja a hangnemét Donald Trump volt elnökkel kapcsolatban.

Snoop Dogg
Snoop Dogg

A Naphire.hu-n rendszeresen foglalkozunk minden idők legcsodálatosabb, de legalábbis legszórakoztatóbb rapperének, Snoop Doggnak a viselt dolgaival. Írtunk arról, hogy Snoop a párizsi olimpiáról fog tudósítani sajátos nézőpontból, és arról is, hogy a legenda gyönyörű lánya 24 évesen agyvérzést kapott.

Hetekkel azután, hogy tavaly novemberben azzal sokkolta a világot, hogy nem szív többé füvet, megszüntetve ezzel az eddig ismert univerzumot (erről kiderült, hogy nem volt más, mint egy füstmentes kandalló reklámja), az 52 éves rapper egy nemrégiben adott interjúban azzal sokkolta az amerikai nyilvánosságot, ahogy az Egyesült Államok 45. elnökéről, Donald Trumpról beszélt.

Szeretet és tisztelet Trump iránt

Hivatkozás másolása

"Donald Trump? Semmi rosszat nem tett velem" - mondta Snoop a Sunday Timesnak. "Csak nagyszerű dolgokat tett értem. 

Megkegyelmezett Michael Harrisnek. Semmi mást nem érzek, csak szeretetet és tiszteletet Donald Trump iránt" – írja a New York Post.

Kormányzásának utolsó napjaiban Trump kegyelmet adott a Death Row Records [a nyugati parti rapperek, így 2Pac és Snoop Dogg legendás lemezkiadója] társalapítójának, Michael "Harry O" Harrisnek, akit emberrablással kapcsolatos gyilkossági kísérletért ítéltek el.

2019-ben még Trump elleni szavazásra buzdított, 2017-ben az elnök lelövéséről beszélt

Hivatkozás másolása

Snoop korábban teljesen máshogy állt Trumphoz, 2019-ben még arra buzdította rajongóit, hogy szavazzanak ellene. "Csak gyorsan el akarom mondani" - közölte Snoop akkoriban a közösségi médiában a rajongóival. "Nincs az a kib**zott lehetőség, hogy Donald Trumpra szavazzatok, amikor újra eljön a választás napja". Majd hozzátette: „És ez a punk ... nem érdekel. Ne szavazzatok erre a n**gerre, kérlek, ne tegyétek. Nézzétek, mit csinált. Egyszerűen leszarja.”

Donald Trump
Donald Trump

2017-ben a rapper egy videóban még tovább ment, amikor "Ronald Klump" lelövésén gúnyolódott. "El tudjátok képzelni, mekkora lenne a felháborodás, ha @SnoopDogg Obama elnökre célzott és lőtt volna? Börtönbüntetés!" Vágott vissza Trump akkoriban a ma már X néven ismert Twitteren. A nyugati parti rapper Trumpot "rasszista, kib**zott bohóc elnöknek" is nevezte.

Még Trump első hivatalba lépése előtt, 2011-ben Snoop a Comedy Central csatornán főszereplője volt egy Trumpról szóló epizódnak.

"Miért ne? Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy fekete családot kilakoltatna az otthonukból" - viccelődött a rapper azzal kapcsolatban, hogy Trump váltaná Obamát a Fehér Házban.

A "Make America Crip Again" című albumának egyik borítóján az ikonikus rapper képe látható, amint egy holttest felett sütkérezik, amelyet egy amerikai zászló borít, rajta egy "Trump" feliratú címkével.

Már 2021-ben változtatott a hangnemen

Hivatkozás másolása

Ám Snoop Dogg a Trump-elnökség végén drasztikusan változtatott hangnemén a volt elnökkel kapcsolatban, miután Trump kegyelmet adott a Death Row-alapító Harrisnek. "Ez nagyszerű munka az elnöktől és a csapatától [a Fehér Házból] kifelé menet. Nagyszerű munkát végeztek, amíg bent voltak, és nagyszerű munkát végeztek kifelé menet is. Tudassák velük, hogy szeretem, amit tettek" - mondta a The Postnak adott nyilatkozatában még 2021-ben. 

"Bámulatos, hogy Isten munkája mit tud valójában véghez vinni, hogy az emberek megértsék, hogy van Isten" – mondta Snoop a kegyelemről.

Trump a republikánus elnökválasztás elsöprő esélyese.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés