Hirdetés

Mit keres majd a párizsi olimpián Snoop Dogg?

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A rapper nagy feladatot kapott: a francia fővárosba utazik, és egyedi nézőpontból fog tudósítani az olimpiáról.

Alig telt el néhány hét azóta, hogy Snoop Dogg rendkívüli bejelentést tett - nevezetesen, hogy nem füvezik többé (erről természetesen kiderült, hogy nem igaz, ami egyben azt is jelenti, hogy egyelőre fennmarad az általunk ismert világegyetem) -, a rapperről újabb döbbenetes hír érkezett: csatlakozik az NBC közvetítéséhez a párizsi olimpián.

A rapper, színész és vállalkozó idén nyáron a csatornával Párizsba utazik, hogy a főműsoridőben sugárzott közvetítésekben tudósítói feladatokat lásson el Mike Tirico, a házigazda mellett - írja a CNN

Snoop Dogg július 26-tól "felfedezi a város nevezetességeit, részt vesz az olimpiai versenyeken és eseményeken, és meglátogatja a sportolókat, barátaikat és családjaikat" - közölte az NBC.

"Az olimpián nőttem fel, és izgatottan várom, hogy láthassam, ahogy ezek az elképesztő sportolók Párizsban is kitesznek magukért. Ez az ügyesség, az elhivatottság és a nagyságra való törekvés ünnepe" 

- mondta a zenész egy nyilatkozatban.

A sztárnak nem ez lesz az első, olimpiával kapcsolatos szereplése: a Covid-járvány miatt elhalasztott 2020-as tokiói nyári olimpiai játékok alkalmával a komikus Kevin Hart mellett a Peacocknak készített hatalmas népszerűségnek örvendő kiemelt kommentárt.

"Nem tudjuk, hogy mi fog történni, de azt tudjuk, hogy egyedi nézőpontot ad majd a műsorunkhoz"

- mondta Molly Solomon, az NBC Olympics Production vezető producere és elnöke.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés