Hirdetés

Sebestyén Balázs kisfia durva üzenettel sokkolta a rádió hallgatóit ma reggel

Nap Híre portré Nap Híre

"Nyaljátok a zacsit" -köszönt el Noel a több ezer hallgatótól.

Igazán rendhagyó beszélgetésnek lehetettek fültanúi a Rádió 1 hallgatói ma reggel, ugyanis Sebestyén Balázs kisebbik fiával, Noellel beszélgettek a műsorvezetők. A kisfiúról hamar kiderült, hogy éppen olyan szabadszájú, mint az édesapja, amit mi sem bizonyít jobban, mint az az üzenet, amit a beszélgetés végén hagyott a hallgatóknak - szúrta ki a Blikk

A portál szerint Noel neve akkor merült fel a műsorban, amikor szóba került egy sportkártyagyűjtő lány, aki komoly bizniszt folytat a kártyák adásvételével. Ekkor kiderült, hogy Balázs fia, Noel is kedveli a focis kártyákat, sőt, egy körülbelül 10-12 ezer lapos gyűjteménye van. "Szia, Nono!"– köszöntötte a kisebbik, kilencéves gyermekét Balázs, majd úgy folytatta, hogy elmondta neki, hogy apa kicsit pénzt keres és éppen megcsinálják a bizniszt. Majd rákérdezett, hogy milyen kártyái vannak Noelnek, amin aláírás is szerepel. 

Van Ronaldo, Ronaldinho, Zidane, Marcelo, Sennából kettő és még egy Musiala

- sorolta Noel a neveket, de azt nem tudta megmondani, eredeti példányok-e, mire Balázs úgy reagált, hogy este az lesz a program, hogy ezt kiderítik. 

Rákóczi Feri azt is megígérte a kilencéves fiúnak, hogy legközelebb Fifáznak egyet, majd ezután Balázs rákérdezett, hogy meg van-e szeppenve, ugyanis tudta jól, hogy a kisfia most először beszél élő adásban. 

A műsorvezető azt is megkérdezte fiától, hogy szeretne-e valamit üzenni a hallgatóknak, mire ő azt mondta, hogy nem, majd kisvártatva meggondolta magát és azt mondta: 

Nyaljátok a zacsit!

A nagy nevetés közepette, ami a kisfiú tréfás megjegyzését követte, Balázs megfejtette, hogy a kisfia ezt a dumát Azahriah-tól hallhatta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés