Hirdetés

(18+) Elszabadult a pokol a Ryanair gépén, vérző orral távozott egy női utas

Nap Híre portré Nap Híre

A brutális esetről videófelvétel is készült.

Verekedés tört ki hétfőn a Ryanair Bristolból Tenerifére tartó járat egyik repülőgépén. A fedélzeten történtekről videó is készült, amelyen két nő látható a folyosó padlóján, a háttérben pedig többen kiabálnak. Az egyik nőnek vérzett az orra, közben pedig a másik nő egy, a videón nem látható utasra próbálja hárítani a felelősséget - írja az ATV.

A Ryanair személyzete elborzadt az eseten: "Vér csöpög az orrából, és követeli, hogy nézzék meg a sérüléseit" - mondja az egyikük. Miközben egy, a felvételen nem látszódó nő azt üvölti: "Nem én voltam". A vérző nő azonban visszaüvölt: "Ő volt, mert kövér ***-nak nevezted".

A légitársaság később közölte, hogy leszállás után értesítették a rendőröket. "A Bristolból Tenerifére tartó járat személyzete rendőri segítséget kért, amikor egy utas zavart keltően viselkedett a járaton. A gépet a tenerifei repülőtérre érkezéskor a helyi rendőrség fogadta, az utast pedig előállították. Innentől ez már a helyi rendőrség ügye" - olvasható a légitársaság közleményében.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés