Hirdetés

Rokkantigazolvánnyal parkolt a magyar szépségkirálynő - ezt mondta róla a Nap Hírének

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Egy éve már, hogy a legszebbnek választották meg, mivel legközelebb csak jövő nyáron lesz verseny, így Csupor Olívia két éven át viselheti a Miss Balaton koronáját. A Naphire.hu olvasója nemrég meglepő képeket készített a szépség nyereményautójáról: egy rokkantkártyával az ablakában állt napokig Budapest belvárosában. Ez adta az apropót, hogy megkeressük Csupor Olíviát. Volt mit mesélnie - a parkoláson kívül is.

Tavaly nyáron koronáztak meg, bő egy év telt el azóta, miben változott meg az életed?

Hivatkozás másolása

Csupor Olívia: Nagyon sok megjelenést hozott magával a korona, különböző rendezvényeken vehetek részt és sok új, inspiráló embert ismerhetek meg. Cégek és márkák által influenszeri megbízásaim is szép számmal lettek, de fotózásokon is részt szoktam venni. A Miss Balaton csapat folyamatosan szervez programokat, mostanában egy naptárfotózásra is kiválasztottak. A versenynek köszönhetően olyan eseményekre, helyszínekre is eljutok, ahová korábban nem lett volna lehetőségem.

Nap Híre: Egészségügyben dolgoztál, megtartottad a főállásod?

Hivatkozás másolása

Csupor Olívia: Szülésznőként végeztem a Semmelweis Egyetemen és most egy állami kórház terhes patológiáján dolgozom, ahol a terhességi szövődmények ellátása és veszélyeztetett terhesek kezelése történik. Ezek fárasztó, 12 órás műszakokat jelentenek. Váltakozva dolgozom éjszaka és nappal, de természetesen a hétvégék és ünnepnapok is ebbe beletartoznak. Így egy kicsit nehéz összeegyeztetnem a plusz dolgokkal, amiket szépségkirálynőként kaptam, de nyilván szeretném a lehetőségeimet kihasználni és próbálok minden felkérést elfogadni, ami közel áll hozzám, de a főállásomban is helyt kell állnom.

Nap Híre: Egy olvasónk küldött képeket a nyereményautódról, rokkantkártyával parkoltál Budapest belvárosában. Lehet tudni, miért?

Hivatkozás másolása

Csupor Olívia: Apukám testvére látássérült, és sokszor az én autómmal szállítjuk őt, ebben az esetben szoktuk kihelyezni az igazolványt, a jogszabályoknak megfelelően.

Nap Híre: Szerencsésnek érzed magad? Két évig királynő lehetsz…

Hivatkozás másolása

Csupor Olívia: Természetesen. Én ennek nagyon örültem, mert ez azt is hozz magával, hogy így még több lehetőségem van, még több dolgot kipróbálhatok és még több munkán vehetek részt. Tényleg szerencsésnek érzem magam. A verseny előtt én abszolút nem modellkedtem. Úgyhogy ez minden szempontból megtisztelő és nagyon jó lehetőség nekem. Azt gondolom, ennek jó üzenete van, hogy nekem nem volt tapasztalatom a modellkesésben, és így is meg tudtam nyerni a Miss Balatont.

Nap Híre: Hármasikrekként meg háromszor annyi munkát is vállalhattok…

Hivatkozás másolása

Csupor Olívia: Igen-igen… (Nevet) Szerencsére sokszor mehetünk együtt is rendezvényekre. Több interjút is adtunk már közösen. Sokat jelent, hogy mindenben mellettem vannak és hogy egy kicsit “megoszthatom velük a koronát” is. Remélem, a jövőben is számos lehetőséget, felkérést kapunk majd. Egy teljesen új utat adott nekem a királynői cím, amit szeretnék kihasználni és méltón képviselni.

Címlapfotó: Instagram/oliviacsupor

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés