Hirdetés

Riasztást adtak ki az eper miatt: meghalt egy kisfiú, miután evett a gyümölcsből

Nap Híre portré Nap Híre

A kisfiút hazaküldték a sürgősségiről, másnap már nem kelt fel.

A rendőrségre érkezett egy hívás, miszerint egy kisfiú rosszul lett egy adománygyűjtő akciót követően, majd meghalt. "Nem lélegzett, életjeleket sem adott" - mondta a betelefonáló a rendőröknek az amerikai Kentucky államban található Madisonville-ben.

A szülők arról számoltak be a hatóságoknak, hogy a kisfiú előző este egy adománygyűjtő akción epret evett, ami után allergiás reakciók jelentkeztek, a testét pedig kiütések lepték el. A szülők gyógyszer adtak a kisfiúnak, majd bevitték a sürgősségire, ahonnan végül hazaküldték őket. A kisfiú másnap azonban már nem ébredt fel, hiába vitte a mentő kórházba - számol be a tragikus esetről a Femcafe.

A lap azt írja, a rendőrség ezután nyomozást indított, ugyanis kiderült, hogy több ember is rosszul lett és kiütéseik is lettek, miután mind ettek ugyanabból az eperből. Emellett riasztást adtak ki, hogy ne egyenek az eperből. 

Az egészségügyi hivatal munkatársai az eperből mintákat vittek egy állami laboratóriumba vizsgálatra. Az eredményekre egyelőre várni kell. Az iskolákat addig is arra kérték, hogy minden epret gyűjtsenek be.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés