Hirdetés

Titokzatos videó buktathatta le a Real-Bayern meccs csalással vádolt játékvezetőjét

Nap Híre portré Nap Híre

Súlyos csalással vádolták meg Szymon Marciniak játékvezetőt a Real Madrid-Bayern München meccs után.

Az Origo arról számolt be, hogy Real Madrid Münchenben 2-2-es döntetlent ért el a Bayern elleni BL-elődöntős párharc első meccsén, a visszavágón pedig 2-1-re nyert, így 4-3-as összesítéssel jutott be a londoni fináléba. A mérkőzés az utolsó percekben dőlt el, a csereként pályára küldött Joselu két gyors góllal megfordította az állást. A találkozó rengeteg feszült pillanatot és botrányos jelenetet hozott, a 103. percben les miatt elvették a bajorok egyenlítő gólját, amit végül a videóbíróval sem néztek vissza.

Kiemelték, hogy a találkozót vezető Szymon Marciniak már az előtt belefújt a sípjába, leshelyzetet jelezve, mielőtt a partjelző felemelte volna a zászlaját, így a VAR nem avatkozhatott közbe. A kikockázott felvételek alapján azt lehetett megállapítani, hogy sem Noussair Mazraoui, sem Thomas Müller, aki odafejelte a labdát a gólszerző De Ligtnek, nem is állt lesen. Az eset óriási felháborodást váltott ki, a meccs után a Bayern edzője, Thomas Tuchel, valamint Müller és De Ligt is nagyon dühösek voltak, és arról beszéltek, hogy a bírók a Realt segítették.

Ráadásul most a lengyel bíróról előkerült egy zavarba ejtő felvétel. A videón Marciniak egy évvel ezelőtt egy öltözőben beszélget valakivel, közben mellette található a játékvezető neszeszere, amelyen a Real Madrid címere szerepel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés