Hirdetés

Szoboszlai Dominik megható üzenete Jürgen Kloppnak

Nap Híre portré Nap Híre

Mint arról beszámoltunk, Jürgen Klopp januárban jelentette be a nyilvánosságnak, hogy távozik Liverpoolból (a klubvezetésnek novemberben).  A német edző 2015 októberében vette át a csapatot, de most úgy döntött, hogy befejezi liverpooli pályafutását. Klopp egy-egy alkalommal a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját is megnyerte a Vörösökkel. De elárulta, hogy elfogyott az energiája, és nem tudja folytatni a munkát

Azt is megírta a Nap Híre, hogy Jürgen Klopp utolsó meccsén győzelemmel búcsúzott az Anfield közönségétől. Klopp a Wolves elleni 2-0-s győzelemmel zárta kilencéves liverpooli pályafutását. A közönség pedig csodálatosan búcsúzott tőle 491. és egyben utolsó mérkőzésén.

A találkozó után a Liverpoolnál elbúcsúztatták a német szakvezetőt, aki 2015 októberétől volt a klub menedzsere. A csapat magyar labdarúgója, Szoboszlai Dominik a közösségi médiában is elköszönt Klopptól - írja a Sportal.

"Megtiszteltetés volt, Főnök!"

- írta az Instagram-oldalán a magyar focista, aki Klopp irányítása alatt 45 mérkőzésen hét gólt szerzett és négy gólpasszt adott a Liverpoolban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés