Hirdetés

"Pál nem ezt érdemelte!" - tombolnak a Hertha szurkolói Dárdai kirúgása miatt

Nap Híre portré Nap Híre

A magyar szakember távozik a Hertha éléről, a szurkolóknak pedig úgy tűnik, ez nagyon nem tetszik.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Dárdai Pál szerződését nem hosszabbítják meg Berlinben, és maga a tréner is nemrég arról beszélt, hogy távozik a csapat éléről. Korábban úgy lehetett tudni, hogy Dárdai nem csak az első csapattól, hanem az egész klubtól távozik

A berlini klub nem sokkal később azonban bejelentette, hogy bár nem hosszabbítják meg a magyar szakvezető szerződését, amely a szezon végén lejár, de más szerepkörben marad a Herthánál, mert életre szóló klubtagságot kapott. 

A német másodosztályban szereplő Hertha BSC szurkolóinak nagy többsége szomorúan vagy éppen felháborodva fogadta a német másodosztályú futballklub szombati bejelentését. A döntést és annak módját is élesen kritizáló drukkerek némelyike már pedzegeti is: legyen Dárdai a Hertha következő elnöke! - írja a Ripost.

"Pál for President!" – kommentálta például az edzőváltás hírét Silvia, majd száz és száz szurkolótársához hasonlóan ő is köszönetet mondott Dárdainak a munkájáért és a klubszeretetéért. "A szavazatom az övé következő elnöknek" – üzente már az őszre tervezett elnökválasztásra tekintettel René is.

Mások inkább az elégedetlenségüket fejezték ki Dárdai újbóli leváltása miatt. A hozzászólásokban gyakran visszatérő elem, hogy a Hertha-hívek szerint a januárban elhunyt fiatal elnök, a korábbi vezérszurkoló Kay Bernstein nem engedte volna, hogy a klub letérjen az általa meghirdetett "Berlini út"-ról, aminek Dárdai Pál személye és munkája volt az egyik alapköve.

"Pál nem ezt érdemelte! Totál hülyeség, hogy mennie kell"; "Nagyon dühös vagyok, hogy ilyen hülye a Hertha: tönkreteszik a csapatszellemet, amit évek után Dárdai végre újra megteremtett"; "Pál újra megmutatta mindannyiunknak, hogyan kéne működnie a Herthának: szívvel-lélekkel!" - áll a kommentek között.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés