Hirdetés

22 év után derült ki Rákay Philip pályájának legsúlyosabb titka

Nap Híre portré Nap Híre

Rákay Philipnek nemrég volt egy kijelentése, miszerint Lilu miatt rúgták ki annak idején a Z+ zenecsatornától, amelynek egyébként Rákay az alapítója volt. A Cápák között műsorvezetője azonban most kitálalt, hogy mi történt valójában. 

Rákay felidézte: 2002 áprilisában a Fidesz nagygyűlést tartott a Kossuth téren, ő pedig ott vett részt műsorvezetőként egy euforikus eseményen. Mivel ő is ott volt ezen a rendezvényen, magára haragította az egész médiaszakmát, Lilu közbenjárása miatt pedig összehívták a Z+ vezetőségét, és számon kérték Rákayn a szereplését. Állítása szerint az RTL sztárja miatt rúgták őt ki. Lilu mind ez idáig nem szólalt meg ebben az ügyben, azonban a Partizán egyik műsorában reagált az őt ért vádakra. 

A Cápák között műsorvezetője elmondta, hogy eddig direkt nem reagált egykori kollégája szavaira, de aztán látta, milyen főcímekkel írt a sajtó erről az egészről, és akkor határozta el, hogy helyreteszi a dolgokat. Először is leszögezte, hogy akkoriban jó viszonyban voltak Rákay Philippel, kellemesen telt mindig a közös munka. Azt is megerősítette, hogy valóban az ő kezdeményezésére ült össze a vezetőség egy olyan értekezleten, ami arról szólt, hogy Lilu kifejezte aggályait azzal kapcsolatban, hogy szerinte erősen benne lenni a pártpolitikában egy zenetévés műsorvezetőnek nem szerencsés - szúrta ki a Promotions.

Neki nem azzal volt baja, hogy Rákay milyen, vagy melyik párt rendezvényén vállalt szerepet, hanem azzal, hogy véleménye szerint egy tévésnek mindig pártatlannak kell maradnia.

Nyilván ez neki akkor rosszulesett, és azért örültem volna, ha eljön, mert tök jó lett volna erről beszélni. Szerintem nagyon szexi dolog lett volna, ha mindenki látja, hogy két haver tud beszélni régi sérelmekről vagy megélésekről

- mondta a Partizánban Lilu, aki hozzátette, hogy ez számára etikátlan tévézés.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés