Hirdetés

"Az édesapámat lényegében megölték" - egy aljas pletyka miatt verték félholtra Dudás Miki apukáját

Nap Híre portré Nap Híre

Dudás Miki szerdán szörnyű hírt közölt a közösségi oldalán: édesapját hat bokszoló megtámadta egy benzinkútnál, és olyan durván összeverték, hogy a rokkantnyugdíjas férfi kórházba került és kómában fekszik. A magyar világbajnok kajakozó most azt is elárulta, hogy az atrocitás egy pletykából indult.

Augusztus 30-án történt egy benzinkúton, és az egész nem volt több másfél percnél. Megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, majd elkezdték rugdosni az 56 éves, rokkantnyugdíjas édesapámat. Amikor odarohantam hozzá, engem is ütöttek. Hallottam, ahogy apukám feje a betonba csapódva széttörik. Apukám azóta kórházban fekszik, kómában van. Időközben agyhártyagyulladása lett, illetve vérmérgezést kapott. Lényegében elveszítettük őt, mert ha valaha is felébred, teljesen kiszolgáltatott élete lesz. De jelenleg nem úgy tűnik, hogy ebből kijön, 40 kilót fogyott

- árulta el a szörnyű részleteket a story.hu-nak Dudás Miki, aki úgy érzi, hogy az édesanyját is elveszítette a történtek miatt, ugyanis az asszony nem akar tovább élni a férje nélkül. "Másfél perc leforgása alatt tönkrement a családom. Az édesapámat lényegében megölték. Anyukám pedig egy hónapja sír és nyugtatókon él. Bűnhődnie kell azoknak az embereknek, akik bokszolóként, mi több, azóta is kisgyerekek edzőiként tevékenykedve ezt tették az édesapámmal" - mondta a kajakozó. 

Dudás azt is elárulta a lapnak, hogy a verekedés egy pletykából indult, ugyanis az édesapjáról egy nő azt terjesztette a piacon, hogy megcsalja az édesanyját. "Erre a hazugságra majdnem ráment a házasságuk, amit édesapám megelégelt, és szólt a nőnek, hogy fejezze be a pletyka terjesztését. Erre a nő rászabadította a testvéreit. Írásban még békés megbeszélésről volt szó édesapám és a nő családja között, de úgy voltam vele, azért jobb, ha vele tartok. Aztán a benzinkútra érkezve egyszerűen lerohantak minket. Mindent vett a kamera, kérdés sincs, mi lesz ennek az ügynek a végkimenetele, de sajnos ezzel nem kapom vissza az apukámat" - fogalmazott Dudás. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés