Hirdetés

Szakított a magyar sztárpár, de lehet, hogy még van remény?

Nap Híre portré Nap Híre

Dudás Miki az ismerősök szerint küzd a gyerekekért és a feleségéért. 

Néhány napja számoltunk be róla, hogy Tóth Gabiék után újabb magyar sztárpár kapcsolatának lett vége: Dudás Miki pontot tett a hosszú hónapok óta tartó találgatások végére, és a közösségi oldalán jelentette be, hogy a feleségével, Szigligeti Ivett-tel a válás mellett döntöttek. 

A kajakos azzal indokolta a döntésüket, hogy már nem a régi a köztük lévő szerelem, Ivett viszont korábban arról is beszélt, hogy a párja bizony nem volt hozzá mindig hűséges - írja a Blikk. Az ismerősök most a lapnak elmondták, hogy a kajakos harcol a családjáért, szeretné a nejét és a gyermekeit visszakapni.

"Nem tudjuk pontosan, mi miatt döntöttek úgy, hogy ismét szakítanak, de hát tudjuk, hogy Miki nem a hűség mintaképe, ami miatt már többször voltak problémáik. Nagyjából egy hónapja költöztek új otthonba, ahonnan Ivett a gyerekekkel másfél héttel ezelőtt jött el, s jelenleg a szüleinél laknak. Miki nagyon szenved a hiányuk miatt, szeretné visszakapni a családját, most nagyon teper. Az biztos, hogy ezúttal komolyabb gondjaik lehetnek, ha már a nyilvánosság előtt is kommunikálták a szakítást"

- fogalmazott egy ismerős.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés