Hirdetés

Furcsa trend terjed a férfiak körében, mindenki fiatalabbnak akar kinézni

Garai Kitti portré Garai Kitti

Úgy tűnik, a férfiak sem viselik jól az öregedést: az Amerikai Arcplasztikai és Helyreállító Sebészeti Akadémia [AAFPR] sebészei szerint a kozmetikai beavatkozások a következő években várhatóan fellendülnek a férfiak körében.

Az orvosok már most is azt látják, hogy a férfiak egyre inkább keresik a drága beavatkozásokat, köztük a ráncfelvarrást, amely akár 250 ezer dollárba is kerülhet. "Idén a férfiak hajtják a keresletet" - mondta egy Beverly Hills-i bennfentes, Paula Froelich. "Mindannyian fiatalabbnak akarnak kinézni" - tette hozzá. 

Januárban megalapozatlan hírek keringtek arról, hogy a 60 éves Brad Pitt kés alá feküdt, és a rajongók úgy emlegették, mint egy igazi Benjamin Buttont - írja a New York Post. Dr. Jonny Betteridge esztétikai szakértő azt találgatta, hogy a szívtipró arcfelvarráson esett át, míg a Mirrornak nyilatkozó szakértők azt állították, hogy a füle mellett van egy "árulkodó" heg, ami a műtétre utal. A színész azonban nem foglalkozott a pletykákkal. 

A dokik szerint azonban nemcsak az idősödő férfiak vetik alá magukat komoly plasztikai műtéteknek, már a 35 éves és annál fiatalabb férfiak körében is fellendülés tapasztalható, akik kevésbé komoly beavatkozásokra jelentkeznek be. "Ahogy a kisebb beavatkozást igénylő technológia folyamatosan fejlődik, ez megnyitja az utat több férfi előtt a diszkrét, gyorsan gyógyuló kozmetikai kezelések előtt" - mondta Dr. Sherard Tatum, az AAFPR elnöke, hozzátéve, hogy a férfiak számára rengeteg lehetőség áll rendelkezésre.

A portál megjegyezte azt is, hogy David Beckham New York-i csodálói özönlenek a sebészek rendelőibe, hogy "mandula alakú" mellbimbót kérjenek. Ezt sokan azért is merik bevállalni, mert gyorsan el lehet végezni. "Ez határozottan növekvő trend" - mondta Dr. Elie Levine manhattani plasztikai sebész, hozzátéve: "A férfiak folyamatosan egyre tudatosabbak az öltözködésük és a megjelenésük tekintetében".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés