Hirdetés

Gyászolnak a rajongók: Belehalt a plasztikai műtétbe a népszerű TikTokker

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal lányon súlycsökkentő műtétet hajtottak végre Törökországban, ám a műtét után néhány nappal életét vesztette.

Az egész világot sokkolta a népszerű plus size Tiktokker tragédiája. A több tízezres követőtáborral rendelkező Morgan Ribeiro boldogan közölte a követőivel még decemberben, hogy nagy döntésre szánta el magát és Törökországban fog kés alá feküdni, hogy gyomorszűkítő műtéten essen át.

A fiatal brit lány azért döntött Törökország mellett, mert az Egyesült Királyságban sokat kellett volna várnia a műtétre, ráadásul sokkal drágább is lett volna. Törökországban azonban jelenleg is virágzik az orvosturizmus, így egyre többen érkeznek az országba plasztikai- és sebészeti beavatkozásokra - írja a Ripost.

Morgan január elején esett át a műtéten, ami sikeresnek tűnt és már haza is engedték, azonban a repülőúton rosszul lett. A gép Szerbiában kényszerleszállást hajtott végre, majd azonnal egy belgrádi kórházba szállították, azonban négy nappal később életét vesztette.

A családja szerint a halálát egy fertőzés okozhatta, amit akkor kaphatott el, amikor a beavatkozás során a vékonybelét megvágták, és 10 centiméternyi szakaszt eltávolítottak a testéből. 

Belgrádban azonban a lány hivatalos halálokként a szívinfarktust jelölték meg az orvosok. A plasztikai sebész pedig azt állítja, hogy ő nem hibázott, úgy gondolja, hogy a lány a repülőn embóliát kaphatott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés