Hirdetés

Tragédia a plasztika Mekkájában: fenékműtét után halt meg a fiatal anyuka

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Demi Agoglia alig néhány nappal azután halt meg, hogy úgynevezett "brazil fenékfelvarráson" esett át Isztambulban, Törökországban.

Fotó: Facebook

A 26 éves nő épp a műtét utáni kontrollvizsgálatra tartott, amikor hirtelen elvesztette az eszméletét és meghalt. Pár nappal korábban fenékfelvarráson esett át a török fővárosban, ami az utóbbi években a szépészeti beavatkozások egyik centruma lett. Demi Agoglia órákkal a halála előtt mellkasi fájdalmakra panaszkodott, és a klinikára menet egy taxiban kapott szívrohamot - írja a Mirror

Kétségbeesett barátja, Bradley Jones még újraélesztette Demit, akit ezután az intenzív osztályra szállítottak. 

Az isztambuli orvosok azonban már nem tudták megmenteni, és hétfőn, órákkal azelőtt, hogy hazarepült volna a manchesteri Salfordba, halottnak nyilvánították. A tragikus sorsú nő mindössze hét hónappal ezelőtt adott életet harmadik gyermekének.

A nő testvére, Carl szerint a család korábban könyörgött Deminek, hogy ne menjen el a szépészeti műtétre, de ő ragaszkodott hozzá. Úgy tudni, a nő párja még mindig Törökországban van, és a családtagok is kirepültek, hogy vele lehessenek. Ráadásul ki kell állíttatni a halotti bizonyítványt, mielőtt a nő holttestét hazaszállíthatnák.

Szépség helyett horror

Hivatkozás másolása

A brit lap nemrég írt egy török orvosi cégről, ami gyanúsan olcsó plasztikai műtéteket kínált. A Magic Touch "fogászati és kozmetikai" cég ingyenes konzultációkat kínált azoknak, akik Törökországba akartak utazni valamilyen szépészeti kezelésre. A Mirror riportere akkor a brazil fenékfelvarrásról érdeklődött. Egy 30 perces konzultáció során a "betegkoordinátor" elismerte, hogy nincs orvosi végzettsége, mégis felvázolt egy kezelési tervet, hogy a nő "fenékimplantátumokat" kaphasson.

Mani Ragbir, a Brit Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebészek Szövetségének elnöke a lapnak azt nyilatkozta: nem szabadna az embereket "műtétekkel bombázni".

A kockázatok közé - amelyekre fel kellett volna hívni a figyelmet - tartozik az embólia, a fertőzés, a vérzés, a hegek, a sebgyógyulási problémák és a fenék "aszimmetriája".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés