Hirdetés

Sokkoló fotó: Hamburgerezőben ünnepelte a Golden Globe-díját a népszerű színész

Nap Híre portré Nap Híre

Az est egyik nagy nyertese Paul Giamatti volt.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, helyi idő szerint vasárnap este átadták a Golden Globe-díjakat, immár 81. alkalommal a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben. Az Oppenheimer nyerte a legjobb drámai film, a Szegény párák pedig a legjobb vígjáték vagy musical film díját. Az est házigazdája Jo Koy humorista volt.

A díjátadót azután rendezték meg, hogy tavaly hónapokon keresztül sztrájkoltak a forgatókönyvírók és a sztárok is. Ráadásul tavaly teljes egészében elmaradt a gála, miután a Hollywood Foreign Press Association botrányt botrányra halmozott. Most azonban újult erővel tért vissza sokak kedvenc gálája, amit az Oscar előszobájának is szokás nevezni.

Paul Giamatti a legjobb színésznek járó díjat vihatte haza a Téli Szünet (The Holdovers) című filmben nyújtott alakításáért. Azonban a sztár nem egy afterpartin ünnepelt a díj átvétele után, inkább beült a barátnőjével, az ügynökével és a publicistájával egy In-N-Out gyorsétterembe, ahol hamburgert és sültkrumplit fogyasztottak.

A színész a frissen kapott Golden Globe-díját is magával hitte, amit nemes egyszerűséggel kitett az asztalra a vacsora mellé.

A beszámolók szerint a Giamattit tapssal fogadták az étteremben, és az ottlévők megvárták, amíg végez az evéssel, csak utána kértek tőle közös fotókat - írja a Telex.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés