Hirdetés

Lehull a lepel, kiderült, ki lesz a 2024-es Golden Globe-gála házigazdája

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Jo Koy lesz a 81. Golden Globe-gála házigazdája. A humorista most először vezetheti a díjátadót, ahol a filmes és a televíziós teljesítményeket ismerik el évről évre.

Valószínűleg kíváncsiak vagytok, hogy ki lesz a házigazda

- kezdte a friss Instagram-videóját Koy, majd örömmel kijelentette, hogy "Én leszek! Jo Koy! Így van! Alig várom, hogy láthassalak titeket, srácok" - tette hozzá. Egy sajtóközleményben a humorista kiemelte azt is, mit jelent számára ez a megtisztelő feladat.

"Sok színpadra léptem már a világ számos pontján a karrierem során, de ez a mostani különleges lesz. Ez az a pillanat, amikor büszkévé tehetem a filippínó családomat" - jelentette ki Koy.

Koy a Netflixen és a Comedy Centralon futó stand-up comedy műsorairól és különkiadásairól ismert, ahol vicceket és történeteket mesél a családjáról és a kultúrájáról. A Ticketmaster szerint 2022-ben a "Funny is Funny World Tour" című turnéjára több helyszínen, köztük a Madison Square Gardenben is elfogytak a jegyek. Ugyanebben az évben szerepelt a "Easter Sunday" című filmben is. Jelenleg világkörüli turnéján, a "Jo Koy World Tour"-on lép színpadra a világ különböző nagyvárosaiban - írja az ABC News.

A hír, hogy Koy lesz a műsor házigazdája, több mint egy héttel azután érkezett, hogy Cedric the Entertainer komikus és Wilmer Valderrama, a "That 70's Show" öregdiákja bejelentette a Golden Globe-díj jelöltjeit. A 81. díjátadón a "Barbie" kapta az év legtöbb jelölését, összesen kilencet. A sorozatok közül pedig az "Utódlás" szintén kilenc jelölést tudott begyűjteni.

Az idei az első év, amikor a díjátadót az új tulajdonos, a Dick Clark Productions fogja gyártani, miután a cég 2023 júniusában megvásárolta a Golden Globe-ot a Hollywood Foreign Press Association-től. A díjátadót érintő másik változás, hogy két új kategóriával bővül a Golden Globe.

A 2024-es Golden Globe-díjátadóra január 7-én, vasárnap kerül sor. A díjátadó ünnepséget a CBS élőben közvetíti, és a Paramount+-on is látható lesz.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés