Hirdetés

Őt választotta Árpa Attila A Nagy Ő-ben: hihetetlen hír érkezett Timiről - Fotók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nyergesi Tímeát választotta 2022 decemberében Árpa Attila, övé lett A Nagy Ő szíve. Más kérdés: miután adásba került a párkereső fináléja, az újdonsült pár hamar világossá tette: már nincsenek együtt. Timi azóta látszólag is lelkesen építi a közösségi oldalát, ahol nemrég hatalmas sikerről számolt be. Ennek apropóján a Nap Híre megkeresésére összegezte is az elmúlt másfél évét, majd a terveibe is beavatott. 

Nap Híre: Másfél éve ért véget a műsor, amiben megismert az ország: hogy alakult azóta az életed?

Nyergesi Tímea: A Nagy Ő után nem igazán volt szabad percem, több megkeresés, interjú várt rám, amit nagyon élveztem, aztán én is visszatértem a hétköznapokba, újra volt időm a hobbijaimra, barátaimra. A műsor nem változtatta meg az életem, de általa sok új embert ismerhettem meg, új dolgokat élhettem át amiért nagyon hálás vagyok, ma sem csinálnám másképp. 

Nap HÍre: És mi újság azóta a szerelemben?

Nyergesi Tímea: Az "igazi Nagy Ő" még nem talált rám, ennek ellenére nagyon jól érzem magam a bőrömben, és úgy gondolom hogy el fog jönni amikor jönnie kell. 

Nap Híre: Meglepte a világot a friss posztod: mikor és milyen indíttatásból kezdtél el foglalkozni a testépítéssel?

Nyergesi Tímea: Több mint 10 éve végzek súlyzós, konditermi edzéseket és volt egy olyan vágyam, hogy egyszer kipróbáljam magam és színpadon álljak egy fitneszversenyen. Kiváncsi voltam mit tudok magamból kihozni, ezért is vágtam bele egy versenyfelkészülésbe. Még az elején járok, de nagyon élveztem azt a 4 hónapos készülést, ami az első versenyeim alapkövei voltak. 

Nap Híre: És egy máltai nemzetközi versenyen az ötödik helyig repítettek…

Nyergesi Tímea: Igen, a máltai verseny volt az első, amin részt vettem! Heti 5-6 edzésem volt a felkészülés alatt, versenyen kívül heti 3-5 alkalommal edzek. Jelenleg pihentetem a versenyzést, más feladatokra koncentrálok, de később a jövőben még lehetséges hogy színpadra fogok állni. 

Nap Híre: És akkor mi az, ami inkább foglalkoztat?

Nyergesi Tímea: Szeretném a lovazásra fektetni a hangsúlyt, hisz jelenleg is velük foglalkozom. Imádok utazni, felfedezni új tájakat, új élményeket szerezni. Körülöttem mindig zajlik az élet, sosem unatkozom, élvezem a pörgést, engem ez tölt fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés