Hirdetés

Nem hiszi el, ki jelent meg Orbán Viktor évértékelőjén

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Orbán Viktor szombaton tartotta az évértékelő beszédét, amelyen többek között Novák Katalin és Varga Judit lemondásával kapcsolatban is megszólalt, valamint a 13. havi nyugdíj kapcsán is bejelentést tett. Az évértékelőn megjelent Curtis is, aki korábban amiatt nem adta a nevét a péntek esti tüntetéshez, mert szerinte az nem politikamentes. 

Mint ismert, péntek estére a legnagyobb hazai tartalomkészítők tüntetést szerveztek a Hősök terére a kegyelmi ügy miatt. Pottyondy Edina csütörtök reggel közzétett egy listát azokról a hírességekről, akik az ügy mellé álltak. Ezen a listán szerepelt Curtis neve is, ám a rapper kis idő múlva az Instagram-oldalán közölte, hogy nem adta a nevét semmiféle szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez vagy politikai állásfoglaláshoz. Osváth Zsolt ezután őrjöngve jelentkezett be a közösségi oldalán, és közölte, hogy Curtis hazudik, és a barátságuk ezzel véget ért. 

A tüntetés ideje alatt Curtis ismét bejelentkezett, és megosztott egy részletet a demonstrációról, amit egyébként a tévén keresztül követett. Ezen az hallható, amikor a tömeg azt skandálja, hogy „Orbán takarodj!” Curtis pedig egyből meg is magyarázta, hogy ezért nem ment el a tüntetésre, és a szervezőknek pedig azt üzente: "Hazug banda."

Curtis szombaton is aktív volt: reggel egy Újpest-meccsről tett ki bejegyzést, délután pedig ott volt Orbán Viktor évértékelőjén - szúrták ki a Redditen, ahová felkerült egy poszt, ahol Curtis többek között Kubatov Gábor pártigazgatóval és Lotfi Begi DJ-vel pózol a „Nekünk Magyarország az első” felirat előtt -  írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés