Hirdetés

Sokkoló fordulat: egy magyar OnlyFans-modell gyereket vár a Telegram letartóztatott alapítójától

Nap Híre portré Nap Híre

Egy 25 éves magyar influenszer, Bakó Diána gyermeket vár Pavel Durov orosz milliárdostól, akit nemrégiben letartóztattak Franciaországban. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, Pavel Durov ellen terrorizmus, kábítószerrel való visszaélés és csalás gyanúja miatt adtak ki körözést. A Telegram és a VKontakte alapítóját augusztus 24-én vették őrizetbe, miután magángépével Azerbajdzsánból megérkezett Párizsba. A milliárdost négy napig tartó kihallgatást követően szabadon engedték, de Franciaországot nem hagyhatta el. 

Most a Blikk írta meg, hogy a tiszakécskei születésű influenszer és OnlyFans-modell, Bakó Diána gyermeket vár az orosz milliárdostól. Az információk szerint Diána egyik munkája közben ismerkedett meg az akkor éppen Magyarországon tartózkodó orosz milliárdossal.

Durov és Diána azonban már nem alkot egy párt, ugyanis az orosz származású Julija Vavilova - aki korábban jó barátságot ápolt Diánával - lecsapta a milliárdost a kezéről - szemlézte az atv.hu.

Az influenszerként és Only Fansen is aktív, tiszakécskei születésű Bakó Diána 2015-ben a Miss Tini Hungaryn második udvarhölgyként végzett, a következő évben pedig egy Athénban megrendezett szépségversenyen képviselte Magyarországot.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés