Hirdetés

Teljesen kivetkőzött magából a telefonáló, majd ezt a levelet küldte a mentősöknek

Nap Híre portré Nap Híre

Az Országos Mentőszolgálat közzé is tette a levelet, amelyet kaptak.

Az OMSZ Facebook-oldalán mutatta meg M. M. levelét, aki, mint kiderült, kétéves kisfia hirtelen rosszulléte miatt nem beszélt túl szépen a diszpécserrel. Kiderül az is, hogy komoly vészhelyzetről volt szó, de hogy pontosan mi történt a kisfiúval, nem tudni.

Mindenesetre a levél igazán szívet melengető, a segítséget kérő szülő ugyanis bocsánatot kér azért, mert ingerült volt, és megköszöni a mentők áldozatos munkáját. Mutatjuk is, pontosan mit írt:

"Tisztelt Országos Mentőszolgálat! 

Szeretnék elnézést kérni, amiért a mai napon 11 óra körüli hívásomban a diszpécser hölggyel elég ingerülten és lekezelően beszéltem. Sajnos a két éves kisfiam hirtelen rosszulléte és az a gondolat, hogy esetleg a karjaim közt hal meg (szerencsére jobban van) teljesen kivetkőztetett önmagamból. Tisztában vagyok vele, hogy a segítőkészség és az életmentésre törekvés vezérelte, amit pont én akadályoztam azzal, hogy semmi együttműködést nem tanúsítottam. Remélem fogadja őszinte bocsánatkérésemet és szeretném megköszonni neki a nagyon kedves és segítőkész kivonuló mentőcsapatnak és természetesen az egész OMSZ-nek a munkájukat, amit a kisfiamért tettek és rengeteg emberért tesznek nap, mint nap.

Tisztelettel: M. M."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés