Hirdetés

Az RTL-nél tűnt fel Novák Katalin rokona

Nap Híre portré Nap Híre

Novák Katalin unokatestvére a kamerák előtt beszélt a volt köztársasági elnök lemondásáról és a családjukról is.

Király Attila, az RTL népszerű sorozatainak a sztárja nemrég friss interjút adott, amiben a családjáról is beszélt, sőt még a fotóalbumba is belelapozott a kamerák előtt. Mint mondta, "meglehetősen összetartó banda" a családja, az unokatestvérei között pedig van onkológus főorvos is, az egyikük pedig köztársasági elnök lett.

"Ja, már nem az! Bocsánat, nem tudom, hogy erről szabad-e beszélni. Nem tudom, hogy hol tart most ezzel az ország, nem tudom, hogy hol tart ő… Az én unokahúgom a Novák Katalin, akit én nagyon szeretek"

- mondta Király, majd kiemelte, hogy szerteágazó a nagy családja, és sok félét gondolnak a világról. Ám ennek ellenére az ünnepekkor együtt tudnak lenni. Majd megszólalt az unokatestvére lemondásáról is, amit a februárban kirobbant kegyelmi botrány után adott be. Kiemelte, hogy a család mellette áll most is, ahogy akkor is,a mikor megválasztották. 

Hozzátette: szerinte a mai világban nagy probléma, hogy az emberek nem tudják elfogadni, ha valaki mást gondol, mint ők. Náluk a családban az a fontos, hogy a véleménykülönbség ne válassza szét őket - írja a 24.hu.

"Én egészen mást gondolok a világról, egészen másképpen gondolkodom, és a családnak egy komoly százaléka teljesen máshogy gondolkodik. De az nagyon fontos, hogy attól, mert én mást gondolok, ő hadd gondoljon azt, amit ő szeretne. Gondoljon mást, csak hadd gondoljak én is mást"

- fogalmazott a színész, majd végül megemlítette azt is, hogy ez náluk családi szinten tud működni. "Nem ment rá kapcsolat, és ez szerintem nagyon fontos. Nem szabadna semmilyen kapcsolatnak rámenni arra, hogy az ember politikailag melyik oldalon áll".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés