Hirdetés

Pert vesztett Nótár Mary, milliókat kell fizetnie a volt menedzsmentjének

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Évek óta dúl a háború az énekesnő és egykori menedzsmentje között. Nótár Mary korábban azt állította, hogy a SkyForce hosszú ideig megkárosította, sőt állítólag szabadságát is korlátozta.

Az ügyben a bíróság döntött, elsőfokon a menedzsmentnek adott igazat és az énekesnőt több mint 50 millió forint kártérítésre kötelezte, azonban Mary ügyvédje fellebbezett az ítélet ellen. Az ügy így másodfokon folytatódott, ahol már az énekesnőnek adtak igazat. Akkor a SkyForce-t a perköltség, azaz 7,5 millió forint megfizetésére kötelezték.

A kiadó felülvizsgálati kérelmet terjesztett elő, aminek októberben a Kúria helyt adott. Megállapították, hogy Nótár Mária a szerződést jogszerűtlenül mondta fel, minekután kártérítést köteles fizetni a Skyforce Kft.-nek

- közölte a Blikkel dr. Gyulai Balázs Csaba ügyvéd. A Fővárosi Ítélőtábla az összeget is meghatározta február elején. A jogerős döntés szerint 25,5 millió forint illeti a menedzsmentet. A jogász hozzátette, hogy a döntés a cég számára pozitív, azonban nem elfogadható ezért felülvizsgálati kérelmet fognak benyújtani. Végül azt is kiemelte, hogy Lakatos Róbert családja sajnálja, hogy nem sikerült az ügyet békés úton rendezni.

A kezdetektől fogva megpróbáltuk Maryvel békésen lezárni a közös munkát. Valami azonban történhetett vele, rossz befolyás alá kerülhetett, mert annak ellenére, hogy jól működtünk együtt, egyik napról a másikra elkezdett mocskolni minket a médiában. Férjem, Róbert belebetegedett az ügybe, és miután 2019-ben elhunyt, ismét próbáltunk Maryvel békés úton megegyezni. Fáj, hogy a lányunkként szerettük, de nem kellett volna a bizalmunkba avatnunk őt

- mondta a lapnak a SkyForce jelenlegi vezetőe, Lakatosné Száva Rita. Nótár Maryt is keresték az üggyel kapcsolatban, és nyilatkozott is, majd letiltotta a megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés