Nicsak, ki kukucskál ki a liftből II. Erzsébet háta mögött

  • Sztárok
 portré

A királynő friss fotóján egy titokzatos, de korántsem ismeretlen férfi néz ki a liftből – nem nagy ügy, találkozott már amerikai elnökökkel is. Már ha tényleg ő az.

Május 17-én II. Erzsébet  – sokakat meglepetésére – meglátogatta a tiszteletére elnevezett új Erzsébet-vasútvonal megnyitóját. Az utasok előtt csak május 24-én megnyíló első szakasz hivatalos ceremóniáján a királynő citromszínű kabátban és hozzá illő kalapban jelent meg a Paddington állomáson - írja a 24.hu

Valentine Low, a Times of London királyi tudósítója posztolt egy képet a 96 éves uralkodóról „A királynő jól néz ki sárgában” felirattal, a kommentek alapján azonban a fotón egy idő után nem a hivatalos főszereplőre irányult a legnagyobb figyelem, hanem egy, a háttérben látható férfira, aki kikukucskál a liftből.

Meglehetősen hasonlít a Forrest Gump című film főszereplőjére. Csak annyi bizonyos, hogy nem az Oscar-díjas színész, Tom Hanks. 

Cimkék:
  • II. Erzsébet
  • Forrest Gump
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet