Hirdetés

Elképesztő koncertet adott a 65 éves Madonna, 1,6 millió ember előtt lépett fel Rióban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Több mint másfél millió ember volt kíváncsi Madonna ingyenes riói koncertjére a hétvégén. Ezzel elképesztő rekordot sikerült felállítania.

Madonna szombat este ingyenes koncertet adott Rio de Janeiróban, és a rajongók tömegei özönlöttek a híres brazil Copacabana strandra a popbálvány felállított színpada elé.

"Rio! Itt vagyunk a világ legszebb helyén"

- üvöltötte Madonna a közönségnek, amikor színpadra lépett. Ez a koncert volt a 65 éves énekesnő Celebration elnevezésű turnéjának utolsó állomása, amellyel 40 éves zenei pályafutását ünnepli.

A becslések szerint több mint 1,6 millió rajongó vett részt a koncerten.

"Készen álltok?" - posztolta Madonna az Instagram-fiókján hét órával a show előtt.

Már a koncert kezdete előtt rajongók tömegei táncoltak Madonna dalaira, amelyek a színpadon lévő hangszórókból szóltak, órákkal az amerikai szupersztár érkezése előtt.

A sokak által "történelmi" show-nak nevezett eseményen Madonna többszörös díszlet- és jelmezváltással, valamint fényjátékkal nyűgözte le a közönséget.

Az énekesnő előadta legnagyobb slágereit, köztük a Nothing Really Matters, a Like a Prayer és a Vogue című dalokat, és egy ponton a színpadon csatlakozott hozzá Anitta brazil énekesnő is - írja a BBC.

A part mentén óriáskivetítők voltak elhelyezve, hogy a nagyrészt brazil közönség jól láthassa az eseményt. Egyesek apartmanokból vagy szállodákból, mások hajókról nézték a sztár fellépését.

A jelenlévők biztonsága érdekében a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre.

Madonna arcát ábrázoló pólók, ajándéktárgyak és óriásplakátok díszítették a környéket, mivel a koncert előtt egyre nagyobb volt az izgalom.

Az énekesnőnek a Vogue, a Like A Prayer és a Ray of Light című számai korszakalkotó himnusznak számítanak. Ugyanakkor a rajongók kedvencei közé tartozik még a Live To Tell és a Don't Tell Me is.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Madonnára tavaly júniusban eszméletlenül találtak rá a New York-i otthonában, ahonnan kórházba szállították, majd napokig az intenzív osztályon kezelték egy súlyos bakteriális fertőzés miatt.

A betegség miatt a turnéjának a kezdetét is el kellett halasztani, azonban felépülése után teljes erővel tért vissza és megkezdte a turnéját, melynek mind a 80 állomását energikus fellépések jellemezték.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés