Hirdetés

Azahriah áttört a falon, elképesztő dologra készül

Nap Híre portré Nap Híre

A népszerű magyar előadó ledobta a bombát a rajongóira, ráadásul nem is akárhogy.

Elképesztő bejelentéssel lepte meg a rajongóit Azahriah hétfőn, ugyanis tudatta a rajongóival, hogy novemberben a moziba kerül az életéről készülő film. A projekt minden nagyobb felhajtás nélkül került fel az idei mozis bemutatók közé Mi vagyunk Azahriah címmel - adta hírül a Blikk.

A bemutató tervezett időpontja november 28. és a műfaja zenés film. A mai nap folyamán pedig fel is töltöttek egy kis kedvcsinálót a YouTube-ra:

A lap kiemelte, hogy a videóban a zenésznek csak a hangja hallható, miközben a következő sorokat mondja:

"Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene. Ha egy zenében azt éreztem, hogy ez nekem támaszt nyújt, akkor az olyan volt, mint egy otthon. Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy én befussak".

Alatta pedig a DESH-el készült közös számára, a Mind 1-et hallhatjuk. A felvétel végén pedig felbukkan a fák mögül a sztár is.

A film rendezője Mazzag Izabella, a forgatókönyvet pedig Előd Máté írta. Az operatőri munkáért Polhodzik Ádám felel, a gyártásvezető Zsiga Dorottya. Az alkotás line producere Tóth Anna, a koproducere Mártonffy Zoltán, és producerként még szintén közreműködik a forgalmazó, a Színfolt Film vezetője, Lévai Balázs és Azahriah menedzsmentje, a Supermanagement is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés