Hirdetés

L. L. Junior ezúttal 50 helyett 99-cel száguldozott, hogy lehet még jogosítványa?

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, hogy a rapper semmiből sem tanul, ugyanis nem ez az első eset, hogy gyorsan hajt, ráadásul egyszer már nagyon meg is büntették érte. 

Mint emlékezetes, tavaly augusztusban a rendőrség eljárást indított egy videó miatt, amelyet L. L. Junior töltött fel a közösségi oldalára. A felvételen az volt látható, hogy a rapper a Petőfi hídon 100-zal száguld, miközben elhúz mellette egy BMW-s. L. L. Junior ekkor a videóban feltette a kérdést:  Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez? Majd egymás mellé érve látta, hogy a BMW-t G.w.M vezette. Szeptemberben aztán megszületett a határozat is L.L. Junior és G.w.M. “gyorshajtásos-videózós" ügyében:  G.w.M. 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, míg a videót készítő L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott.

Megint gyorsan ment, és még ki is posztolta

Hivatkozás másolása

A rapper ismét saját magát buktatta le, ugyanis az Instagram-oldalán megint megosztotta, hogy száguldozva siet haza a gyerekéhez. A szemfüles Redditezők azonnal kiszúrták az Insta-sztorit, melyen tisztán látható, hogy a megengedett sebesség duplájával hajtott Junior. A megosztott fotón ugyanis látni lehet, hogy a GPS-en villog az 50-es tábla, mellette viszont az, hogy a sofőr 99-cel hajt, ráadásul lakott területen belül. A korábbi események fényében talán nem is meglepő, hogy a kommentelők fellázadtak, és sokan azt kérdezik: "miért van még jogosítványa?" - szúrta ki a Ripost

Az a baj, az ilyen abból se tanul, ha ugrik a jogsija, mert anélkül is simán vezet. Itt még az autóelkobzás se játszik, mert van még otthon legalább 5 másik. Külföldön sok helyen játszik már a letöltendő közúti veszélyeztetés miatt..." – írta egy kommentelő, egy másik hozzászóló pedig felvetette, hogy akivel már történt egy tragédia, ráadásul ez a kisfia elvesztése volt, az miért nem tartja be a szabályokat?

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés