Hirdetés

Elképesztően kínos botrányba keveredett a Netflix egyik üdvöskéje: kidobták egy szórakozóhelyről

Nap Híre portré Nap Híre

A Stranger Things egyik sztárja, a 19 éves Noah Schnapp olyannyira berúgott nemrég, hogy kidobták a szórakozóhelyről, ahol éppen mulatott. 

A rajongók legnagyobb örömére hamarosan érkezik a Stranger Things legújabb, ötödik évada. A színészek és és a nézők is nagyon izgatottak, bár a figyelmet most egy kicsit eltereli az egyik szereplő enyhén szólva is kellemetlen botránya – írja a Bors

Minden jel szerint a Stranger Things Willje, Noah Schnapp igencsak felöntött a garatra még június 16-án egy New York-i nightclubban. A mindössze 19 éves színész állítólag agresszívra itta magát, és kissé a szívére vette, amikor valaki nem akart neki többet inni adni (mert Amerikában még kiskorúnak számít), hőzöngeni kezdett.

Noah Schnapp agresszív viselkedése annyira kellemetlen volt, hogy kidobták őt a szórakozóhelyről – a szemtanúk szerint állni sem tudott, úgy berúgott a fiatal színész.

A Stranger Things sztárja egyelőre nem reagált a botrányra, de valószínűleg nem is fog, hiszen nem ő az első, és nem is az utolsó, aki cikin viselkedik egy átmulatott éjszakán – írja a lap. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés