Hirdetés

Drámai vallomás a Neoton Família énekesnőjétől: öngyilkos akart lenni

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Pál Éva már több mint két évtizede kivált az együttesből, de ma is rengetegen szeretik. Most elárulta, nem önszántából lépett ki a Neotonból, hanem valami nagyon sötét dolog áll a háttérben.

Pál Éva élete és munkássága fontos szerepet kap a Zene Háza aktuális tárlata a „Nekünk írták a dalt! – A magyar populáris zene hőskora és társadalmi hatásai, 1957-től a rendszerváltozásig” című kiállításán. 

1973 és 1983 között volt a Neoton Família tagja, és mint a Borsnak elárulta, az együttesre tényleg családként tekintett: más zenekarhoz sosem szegődött el, és a mai napig álmodik még a Neotonról Mint fogalmazott, távozása ugyan "hangosra sikerült", de ő már lezárta a múltat, nincs benne harag, nem akar háborúzni.

"Nem önszántamból szálltam ki a Neotonból, hanem azért, mert eljutottam egy olyan pontra, hogy öngyilkosságot akartam megkísérelni" - mondta az énekesnő.

Hozzátette, hogy jelenleg jól van, sokat tesz az egészségéért. Vitaminokat szed, egyszerűen táplálkozik, és van, akiről gondoskodik is: egy nénit ápol, akivel családja nem törődik, ez pedig fitten tartja. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés