Hirdetés

Elképesztő dologra készül Csepregi Éva

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Életműkoncertet ad Csepregi Éva 2024. január 6-án a Papp László Budapest Sportarénában. A legendás énekesnő estjére számos vendéget hív meg, köztük a Neoton Família Sztárjait.

"Többször léptem fel a Sportarénában a Neotonnal, szólóban azonban az első ottani nagykoncertem lesz. A zenekarral 1998-ban még a Budapest Sportcsarnokban játszottunk, majd 2005-ben már az Arénában, utoljára a Famíliával. Azóta Neoton Família Sztárjai néven dolgozunk, és ötször voltunk az Arénában, legutóbb tavaly" - idézte fel Csepregi Éva az MTI-nek.

Kiemelte, hogy régóta tervez egy nagyobb szabású szólókoncertet, és úgy érzi, ennek most jött el az ideje, hiszen ereje teljében van és sok a mondanivalója. Kitért arra, hogy annak idején a Neoton Família mellett és később is több szólólemeze jelent meg itthon és külföldön egyaránt, dolgozott Bob Heatlie-vel, Végvári Ádámmal, és készített dzsesszes anyagot is Neoton Swing címmel.

"A jövő januári koncerten olyan dolgokat is szeretnék elénekelni, amiket nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam, miközben persze előadom a kihagyhatatlan slágereket is, amilyen a Santa Maria, a Nyár van, a Holnap hajnalig vagy a 220 felett. Szeretnék néhány dolgot elmesélni a közönségnek, miközben archív képeket is bemutatunk a háttérben" - fűzte hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés